🔰مفهوم شناسی جوان، جوانی، جوان حزب اللهی و دیدگاه امام خامنهای (مد ظله العالی)درباره آن
💠جوان در لغت به معنای👈تازه، نو، چیزی که عمرش زیاد نگذشته
⚡️در واقع جوانی، مرحلهای بی بدیل از عمر انسان است که از ۱۶ سالگی آغاز تا ۲۴ سالگی پایان میپذیره البته در خصوص تعیین سن جوانی بین همه کشورها اختلاف است که بیشتر هم بر میگرده به ماهیت کمیو کیفی جوانی
⚡️چون از یک طرف میبینی یک نفر از لحاظ سنی، جوان هست اما توانایی و روحیه لازم و اون تحرک جوان رو نداره
پس بلکه مقصود از جوانی الزامات آن مانند روحیه با نشاط، تحرک لازم ، قدرت تحرک بالا، خلاقیت و ابتکار میباشد که الزاما همه افراد جوان ندارند و با رسیدن به سن ۴۰ سالگی نیز الزاما از بین نمیره .
🔰جوان گرایی رویکردی است مدیریتی به جوانان که هم جنبه عملی داشته و هم از جنبه نظری برخودار میباشد که این از سوی نظام مردم سالاری دینی هم منطقی و هم عقلانی است
و هم برای حفظ پشتوانه مردمینظام ضروری و واجب است، چون هر کشوری برای کادر سازی مدیریت در اینده لازم است، روی جوانانش سرمایه گذاری کند و از اون طرفم جوانان باید خود را در اداره و سرنوشت کشورشون دخیل بدونند .
💠تجربه ۴۰ ساله به ما نشون داده که کشور ظرفیتهای فوق العادهای داره، مهم اینکه این ظرفیتها به وسیله مسئولین شناسایی بشه و در همه بخشها افراد مؤمن، جوانان با انگیزه به کار گرفته بشه .
💠کشور نیازمند نیروی جوان متعهد و با مسؤلیت است، در همه زمینهها اقتصاد، فرهنگ، سیاست و...و جوان مؤمنی که مبانی جمهوری اسلامیو راه امام بزگوار را عمیقا پذیرفته از منظر رهبر معظم انقلاب این جوان امید بخش ترین نیرویی است که میتواند ملت ایران را در رسیدن آرزوهای بزرگش یاری کند.
💠دولت جوان اغلب به معنای رئیس کابینه به کار میرود لذا وقتی گفته میشود دولت جوان منظور کابینه و رئیس جمهور است که در این سطح مدیریتی که کاملا راهبردی و حساس میباشد صرفا کمینبوده.
💫رهبر فرزانه برای دقیق کردن منظورشان تاکید میکنند بعضیها تا سنین بالا هم به معنایی جوان هستن، نمونه اش شهید عزیز ما سردار سلیمانی پس مترادف دانستن جوان گرایی با پیرزدایی مراد رهبر انقلاب نبوده است.
🔰ضرورت تشکیلدولت جوان و حزب اللهی و الزامات آن
💠قبل از پرداختن به هر چیزی باید اول👈ضعفهای دولتهای پس از انقلاب را اول بررسی کرد؛ بعد از جنگ تحمیلی دشمن وارد جنگ فرهنگی شد، که در این تهاجم مسئولان نباید در رفتار و عمل خودشان مسرفانه و متجملانه زندگی کنند، زیرا این کم کم به یک فرهنگ از سوی آنان تبدیل و به تدریج آثارش در متن جامعه منعکس میشود؛ و از آن طرفم نباید مسئولین به دشمن اعتماد کنند و باور به ظرفیت داخلی نداشته باشن و با کم کاری و غفلت در زمینههای مختلف از جمله فرهنگ سازی فقط مصرف کننده بودن الگو غرب رو ترویج کنند.
که اینها آسیب به دولت هست
💫از این جهت اینجاست که ضرورت حضور جوانان در صحنه انقلاب حس میشود؛ لذا جوانان هم برای اینکه بتوانند وظیفه دولت سازی رو به انجام برسانند باید مجهز بشن به سه لایه
⚡️تحول ایمانی که به فرموده امیر المؤمنین علیه السلام ایمان بر چهار پایه استوار است ۱- صبر ۲- یقین ۳- عدل ۴- جهاد
🌟در واقع ایمان انسان را امیدوار میکند و شکست را در نظر انسان کوچک میکند.
⚡️تحول گفتمانی👈در واقع جوان حق را آسان میپذیرد و راحت و صادقانه اعتراض میکند و بی دغدغه و بدون هیچ گونه گرفتاری درونی، اقدام میکند؛ جوان به طور طبیعی طالب اصلاح است.نیرو، قدرت، ابتکار و نشاط در جوان وجود دارد.
⚡️تحول تشکیلاتی👈تشکیلات یعنی سازمان دهی نیروها برای اداره کشور و به کار گرفتن امکانات کشور برای رسیدن به آن هدفها
که جوانان ما در تمام این اصول تجربیاتی رو کسب کرده اند .
💠اما چرا باید در مقطع کنونی دولت جوان حزب اللهی داشته باشیم ؟؟؟؟؟؟
♻️ما جامعه اسلامینداریم، ما دولت اسلامیهم نداریم اما نباید احساس ناامیدی بکنیم باید حرکت کنیم
در عرصههای مختلف تاریخ ما شاهد این بوده ایم که نیروهای جوان مؤثرتر و کارآمدتر از دیگران بوده اند، زیرا جوان به سختی شکست را میپذیرد .
💫زیرا جوان دارای مفروضات
🌐معرفتی
🌐معنوی
🌐گفتمانی و تشکیلاتی
است .
👈هر کشور و ملتی چنین جوانانی داشته باشد هیچ قدرت جهانی نمیتواند به او زور بگوید و او را تحت سیطره در بیاورد؛ در واقع چنین کشور و ملتی سرافراز خواهد بود